Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

Ανακοίνωση Ε.Φ.Σ. ΘΥΡΑΣ 13 17/11/2008

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ…Και τι άλλο να γράψουμε, για τι άλλο να απολογηθούμε πλέον μετά τα όσα συνέβησαν το Σάββατο και όλους τους Φαρισαίους υποκριτές, εντός και εκτός και επί τα αυτά του ελληνικού ποδοσφαιρικού πολιτισμού….

Δεν θα σταθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι που μας απογοήτευσε, δεν θα μιλήσουμε για τον ραγιαδισμό κάποιων παικτών-σημαιών (ο Θεός να τους κάνει, όταν πέρασαν αρχηγοί από τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ένας Δομάζος, ένας Σαραβάκος, ένας Καλλιτζάκης…).

Δεν θα μιλήσουμε για τα προπονητικά λάθη, ούτε για την δημοσιουπαλληλική νοοτροπία κάποιων παικτών μας…

Θα μιλήσουμε για τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΑΘΗ, ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ.». Θα μιλήσουμε για την συμπεριφορά των «εξευγενισμένων» των πολύ καλά «εκπαιδευμένων» αστυνομικών δυνάμεων που βγάζουν το άχτι τους κάθε φορά που έρχονται σε επαφή μαζί μας.

Δεν μιλήσαμε καθόλου για τα όσα διαδραματίστηκαν κατά την εκδρομή μας στο Χαριλάου, μάλιστα γίναμε κακοί με μέλη των συνδέσμων μας που ήθελαν να στηλιτευτεί αυτή η συμπεριφορά.

Όμως, αυτό που έγινε το Σάββατο στην Λάρισα, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. Αντιμετωπίσαμε «όργανα» της τάξεως που ξεφτίλισαν κάθε έννοια ανθρωπισμού. «Όργανα» που ούτε μία στάση δεν μας άφησαν να κάνουμε, ούτε καν για να ….κάνουμε την φυσιολογική μας ανάγκη!! Και τελικώς, «όργανα» που για ακόμα μία φορά, έδειξαν το απαράμιλλο πάθος τους πάνω μας, αφού μόλις μπήκαμε στο γήπεδο (στο 20ο λεπτό), εφάρμοσαν το δεύτερο σχέδιο καταστολής της τρέλας μας για την τριφυλλάρα. Ξύλο στο ψαχνό, κροτίδες κρότου-λάμψης που τις έριχναν ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ, προκαλώντας τραυματισμούς σε πολλά παιδιά και παράλληλα, οι αγροτοχούλιγκαν έκαναν σουλάτσο ελεύθερα στον αγωνιστικό χώρο, προκαλώντας, συνεχίζοντας να πετάνε κοτρώνες, ξύλα, φωτοβολίδες, χωρίς κανένας από τα «όργανα» αυτά να κάνει το οτιδήποτε. Δεν θα γράψουμε για τα σπασμένα αυτοκίνητα που έφεραν Αθηναϊκές πινακίδες, δεν θα γράψουμε για τις συνεχείς προκλήσεις τους εντός του γηπέδου, σε σημείο που μας έκαναν να πιστέψουμε ότι μπορεί η αμαρτωλή ΕΠΟ να μην έκανε τίποτα αλλά μήπως μπήκε στο κόλπο η ΕΛ.ΑΣ. για να αναστήσει για μία ακόμα φορά τον μέγιστο λωποδύτη του ελληνικού αθλητισμού. Και το γράφουμε αυτό διότι η αλήθεια είναι ότι δεν φωνάξαμε όσο θέλαμε, διότι είχαμε το νου μας σε πανιά, σε πέτρες και καδρόνια, αφού η αστυνόμευση ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΑ.

Η ΕΛ.ΑΣ. ήξερε λοιπόν να ρίχνει τις δολοφονικές κροτίδες τους σε εμάς (κάνανε τεστ για το Πολυτεχνείο μάλλον…) αλλά ο σχεδιασμός και η περιφρούρηση των άλλων ήταν για την χωματερή των Άνω Λιοσίων. Τι να πούμε εμείς λοιπόν;; Δυστυχώς, κάθε μέρα εδώ και χρόνια, η ΕΛ.ΑΣ. παρουσιάζει το αντί-παναθηναϊκό της μένος. Ριζούπολη;; Τσιρώνης και σία και μετά υπάλληλος στην παε της απατεωνιάς. Υπόθεση Φιλόπουλου;; Οι γνωματεύσεις για Νέα Σμύρνη και Τούμπα φέτος απαγορευτικές αλλά όλοι οι άλλοι οπαδοί μπορούν και πηγαίνουν…….Η ΕΛ.ΑΣ. λοιπόν κάνει την δουλεία της. Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, Ο κ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΑΘΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ, ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ….

Από πού να ξεκινήσουμε;; Από την αστεία δήλωση του περί «μαύρης μέρας για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ»;; Αλήθεια, πού ήσασταν τόσα χρόνια κ. Αντωνιάδη, για τις τόσο μαύρες μέρες που ζήσαμε και που εν μέρει ζούμε μέχρι σήμερα;; Τί κάνατε εσείς και οι παλαίμαχοι για όλες αυτές τις μαύρες μέρες;; Ποιά ήταν η θέση σας;;

Και εάν θεωρείτε μαύρη μέρα λόγω επεισοδίων αυτήν που πέρασε, ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ ΣΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΠΑΕ;; Μήπως ο ρόλος σας είναι να βάζετε τα χέρια σας στην τσέπη και να μην κάνετε απολύτως τίποτα για την προστασία όλων μας; Γιατί όσο περνούσε η ώρα και δεν μας βλέπατε μέσα στο γήπεδο δεν ψάξατε να βρείτε που βρισκόμασταν; Γιατί δε ζητήσατε ευθύνες απ' τον αστυνομικό διευθυντή που ήταν επιφορτισμένος με τα μέτρα ασφαλείας για την εικόνα που έδειξαν τα «δρακόντεια» μέτρα;; Μήπως ο ρόλος αρχίζει και τελειώνει στις φωτογραφίες και στις χαιρετούρες στα κατά τόπους γήπεδα της χώρας;; Μήπως αρχίζει και τελειώνει στα στραγάλια και στο ουισκάκι στην Καβάλα μαζί με τον τεχνικό διευθυντή;;

Γιατί τελικά κ. Αντωνιάδη δεν ακολουθήσατε τα πούλμαν, όπως σας ζητήθηκε από εμάς, προκειμένου να δείτε ιδίοις όμασι την αντιμετώπιση μας από τα «όργανα» της τάξης;;

Όμως, δεν φταίει αποκλειστικά ο κ. Αντωνιάδης. Φταίει γιατί δεν υπερασπίστηκε τον κόσμο που έχει δώσει την ψυχή του τόσα χρόνια, φταίει γιατί νομίζει ότι ακόμα είναι πρόεδρος του ΠΣΑΠ, φταίει γιατί όταν είσαι στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ δεν μπορεί να είσαι δημοσιοσχεσίτης αλλά να υπερασπίζεσαι τα συμφέροντα του Συλλόγου. Το μεγαλύτερο όμως φταίξιμο είναι αυτών που τον τοποθέτησαν σε αυτήν την λεπτή θέση, του εκπροσώπου συνδέσμων. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος που όπου σταθεί και όπου βρεθεί δηλώνει ότι «όλοι οι οργανωμένοι είναι πρεζάκια, δολοφόνοι, χωρίς οικογένειες, μιάσματα της κοινωνίας», επιζητά το κλείσιμο των συνδέσμων και γενικά είναι πολύ έξω από την πραγματικότητα των ημερών μας. ΟΧΙ ΟΥΤΕ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΟΥΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ ΕΜΑΣ.

Δυστυχώς, η στελέχωση της ΠΑΕ πάσχει σε θέσεις-κλειδιά, σε θέσεις που ανέκαθεν πόναγε ο ποδοσφαιρικός ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Δεν υπάρχει γραφείο τύπου που να σπέρνει τον φόβο σε όσους τολμούν να γράψουν και να λοιδωρήσουν την ομάδα. Δεν υπάρχει γραφείο τύπου που να καταγράφει όλη την αλητεία των «αντικειμενικών» δημοσιογράφων. Δεν υπάρχει γραφείο τύπου για τους αρχιτσάτσους της πράσινης δημοσιογραφίας που όταν τους δίνεται η ευκαιρία βγάζουν το άχτι τους ενάντια στην νέα τάξη πραγμάτων.

Δυστυχώς, αντί να γαμ…με και να δερνουμε, είμαστε κερατάδες και δαρμένοι. Τρανό παράδειγμα η ανακοίνωση της παε αελ που θεοποιεί τους οπαδούς της και κατηγορεί αστυνομία και ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. ΑΛΗΘΕΙΑ κ. Πηλαδάκη, μήπως οπαδοί του ΠΑΟ μπήκαν να κλέψουν πανιά από Λαρισαίους ή μήπως ήρθε ο καρνάβαλος νωρίτερα στην Θεσσαλία;; Εμείς το μόνο που λέμε είναι ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ…

Θέλουμε δυστυχώς πολύ δουλειά σε πολλά σημεία. Και το σημαντικότερο είναι να φύγουν όλα τα σταγονίδια του παρελθόντος. Όλοι αυτοί που μίκρυναν επικίνδυνα τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ τα τελευταία χρόνια. Όλοι αυτοί που δεν πονάνε, που δεν συσπειρώνονται γύρω από την ομάδα. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, σε αυτό το κομβικό σημείο που βρίσκεται, θέλει στελέχη - ταλιμπάν, στελέχη μέσα από τα σπλάχνα του Συλλόγου. Στελέχη που να είναι τρελοί με το τριφύλλι. Στελέχη που να μην μπορούν να κοιμηθούν όταν χάνει η ομάδα. Στελέχη που να ξυπνάνε με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και να κοιμούνται με το ΤΡΙΦΥΛΛΙ.

Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σας στη νέα προσπάθεια. Όμως, θα επικρίνουμε και όλα τα στραβά και παράλογα που δυστυχώς συνεχίζονται. Είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχετε στο έργο σας. Ακούστε την φωνή μας, ΝΙΩΣΤΕ ΜΑΣ. ΔΙΩΞΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΖΕΡΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΖΟΥΓΚΛΑ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ.

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΟ.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΡΟΠΗ…

ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΧΤΕΣ ΣΕ ΕΠΟ, ΚΕΔ. ΒΓΑΛΤΕ ΣΤΟΝ ΤΑΚΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΠΙΕΣΤΕ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ….ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ, ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΙΣ «ΣΗΜΑΙΕΣ» ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ Ή ΜΗ….ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΣΩΣΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ……

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ….ΟΙ 40.000 ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ 3.000.000 ΚΟΣΜΟ…ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΣΠΙΔΑ, ΑΣ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΔΟΡΙ…..ΚΑΡΦΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Ε.Φ.Σ. ΘΥΡΑΣ 13


Δεν υπάρχουν σχόλια: